Anunturi recente

Dumitru Manea

DeceseAdaugă la Favorite
Adăugat 2018-01-05 19:48:03

Descriere

S-a nascut in anul 1948 in Cernica si a facut parte din echipa nationala a Romaniei unde a fost coleg cu Boloni Dudu Georgescu Lucescu si Iordanescu.

S-a nascut in anul 1948 in Cernica si a facut parte din echipa nationala a Romaniei unde a fost coleg cu Boloni Dudu Georgescu Lucescu si Iordanescu. Dumitru Manea un nume important in pagina de istorie a fotbalului romanesc a decedat aseara la varsta de 63 de ani din pricina unui infarct. Tatal handbalistei Oana Manea (Oltchim) acesta era antrenor la Luceafarul in perioada in care Hagi incepuse primii pasi in fotbalul mare iar regretatul tehnician este cel care a descoperit o mare parte din componentii -gastii nebune- a Sportului Studentesc: Ionut Mazilu Costin Lazar Edi Stancioiu George Galamaz Cristi Irimia sau Gigel Bucur. In ultima perioada a vietii sale Manea s-a dedicat activitatii de scouter al Sportului fiindu-i imposibil sa mai antrenze din cauza unor probleme medicale la picior ce l-au facut dependent de carje. (sursa www.gsp.ro) Familia fostului fotbalist nu avea cunostinta de eventuale probleme medicale ale lui Manea.

Locație


Tanganu, Ilfov

Detalii anunț

ID Anunț: 1
Afișări: 757
Expiră: 2020-01-12 19:44:00
In categories: Decese

Comentarii

Harta anunturilor (click iconite)

Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?