Calendar

Instructiuni editare evenimente
Marti, 16. Aprilie 2019, 08:00am - 09:00pm
Hits : 1314
de catre Contact
Contact Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lilian IordacheAcesta este un exemplu de eveniment. Pentru a putea sa publicati un eveniment este de preferat sa va autentificati sau sa va creati un cont, dar nu obligatoriu. Sub calendar aveti un meniu "Adauga un eveniment". Pentru modificare da-ti un click pe iconita  din dreapta sus a descrierii evenimentului. Puteti introduce si imagini specifice evenimentului  Dvs. De asemenea puteti vedea mai multe exemple de evenimente din diverse categorii din anii si lunile precedente. Puteti sa va stabiliti preferintele de vizualizare ale calendarului si puteti vedea evenimentele pe o perioada calendaristica (anual, lunar, saptamanal). Va rugam nu ezitati sa ne contactati pentru suport editare calendar daca aveti nevoie de ajutor in publicarea unui eveniment intr-o anumita categorie.

Admin

Locatie Caldararu
Instructiuni de editare a evenimentelor utilizatori / vizitatori portal Vox Cernica
Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?