Întrebare In atentia D-lui Robert Negoita

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #6 de Administrator
In atentia D-lui Robert Negoita was created by Administrator
GUEST:
IN ATENTIA DOMNULUI ROBERT NEGOITA, PRESEDINTE AL ORGANIZATIEI PSD ILFOV

VA RUGAM MULT SA VIZIONATI MESAJUL NOSTRU, AVEM NEVOIE DE SPRIJINUL DUMNEAVOASTRA.

Domnule Presedinte Robert Negoita, daca la nivel national dorim schimbarea fostei garzi comunisto-securiste, in frunte cu secretarul general al partidului comunist roman si anume "DICTACHIORULUI TRAIAN BASESCU", la nivel local si anume comuna Cernica, jud. Ilfov, cand aveti de gand sa schimbati, bolsevismul, comunismul, incultura, escrocheria, santajul, traficul de influenta politica, traseismul politic, mariajul temporar interpartidic si iluzia pe care vrea sa o imprime presedintele organizatiei Cernica, PETRA DUMITRACHE cum ca ar lucra in interesul partidului nostru dar de fapt este un om de baza al presedintelui consiliului judetean Cristache Radulescu si actualului primar portocaliu Apostol Gelu, carora le deserveste actiunile in orice moment din zi si din noapte.

1. Oare in aceste conditii, noi formand marea majoritate a organizatiei Cernica putem fi condusi de un om care nu stie ce inseamna victoria, din cauza jocurilor duble pe care le practica?

2. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un fost colaborator al Securitatii?


3. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj agramat si ruda de gradul I cu incultura?


4. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un asociat a lui Radwan Aktaa, cetatean sirian cu antecente penale, implicat in cazul Procurorului Lele si apropiat al lui Omar Haissam?


5. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj care se ocupa cu afaceri in domeniul saloanelor de masaj erotic si doua magazine in Bucuresti de etnobotanice?


6. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj care a excrocat peste 100 de familii din com. Cernica, fapte ce pot fi demonstrate cu dovezi si martori reali?


7. Domnule Presedinte, putem fi condusi in continuare de un personaj care a declarat public iubire vesnica Partidului Democrat Liberal?


8. Domnule Presedinte, ne permiteti sa va dam un sfat?
Acea baliverna cu sustinera dumneavoastra la presedintia Consiliului Judetean este o regie proasta a d-nei Dumitrache Petra in cardasie cu Cristache Radulescu si Apostol Gelu, in cadrul unei intalniri de taina la restaurantul Putnicu'.

Va multumim anticipat.

Marea majoritate a membrilor PSD Cernica, cu sufletul si cu inima alaturi de partid dintotdeauna.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #7 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
Va rugam sa cititi cu atentie regulile privind articolele, comentariile sau postarile pe forum. Link-ul din comentariul Dvs. a fost sters.

PS.

Nu vrem sa se creeze confuzie intre blog-ul Dvs. si portalul VoxCernica. De aceea avem rugamintea sa nu mai folositi fotografii preluate de pe www.voxcernica.ro.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #8 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
IN ATENTIA DOMNULUI PRESEDINTE AL PSD ILFOV, PARTEA A 2-A

GUEST
Domnule Presedinte,
Tinem sa va aducem la cunostinta la fiecare postare mitocaniile numitei Petra Dumitrache care face promisiuni pe banda rulanta primarului portocaliu, cum ca dumneavoastra sunteti un, (citez din discutiile d-nei… Dumitrache Petra cu primarul portocaliu) “junior in politica” si dupa parerea dansei usor de manipulat si ca deja a-ti intrat in jocul ei. Nu va ridica anumite semne de intrebare faptul ca pe plan local aceasta persoana nu are nici o activitate in cadrul organizatiei pur si simplu comportandu-se detasat fata de sustinatorii nostri, care vor sa aiba un dialog informativ, iar dansa se eschiveaza de la discutii prin folosirea unor tertipuri care o caracterizeaza(“vorbim mai tarziu”, “te sun eu maine”, “am o problema, sunt plecata din Bucuresti”). Astea sunt “gogosile” vandute de acest personaj oamenilor de care noi avem nevoie in alegerile ce vor urma in curand si nu numai. Considerati ca este normala o astfel de atitudine pentru un presedinte de organizatie?

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #9 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
Stimate D-le "Istrate". Am si eu o intrebare. Nu ca m-ar interesa la modul personal subiectul pe care incercati sa il expuneti. De ce nu va adresati direct forurilor Dvs. superioare ? Cred ca ar fi mult mai eficient...pentru ca ma intreb ce veti face ...si ce se va intampla cu acest forum...daca cel caruia va adresati, nu va intra si nu va va raspunde niciodata pe acest forum ! ...mai ales ca trebuie sa-si creeze...un cont..sa se autentifice...cred ca pentru...un presedinte va fi prea mult....

PS
Sunt impresionat de creativitatea Dvs...dar inca o data....va rog atentie...nu confundati blog-ul Dvs cu portalul VoxCernica....oricum in functie de raspunsul Dvs...am sa vad daca postarile Dvs...raman sau nu....

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #10 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
GUEST:
Domnule administrator,

Posturile mele viitoare se vor adresa numai cetatenilor comunei Cernica, continutul lor v-a fi la fel de explicit , iar daca doriti, voi revizui si postarile anterioare, daca dumneavoastra considerati ca ele contravin in vreun fel regulamentului.

Va multumesc!

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #11 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
zolder:

lasati-le asa ,eu nu vad vreo neregula.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #12 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
D-le "Istrate",

Probabil ca aveti dreptate in afirmatiile Dvs. dar nu vreau ca portalul VoxCernica sa fie folosit ca platforma pentru "batalii" politice intre partide si sa fie confundat cu vreo "goarna" a unui partid sau altul. Puteti sa faceti orice afirmatii doriti pe blogul Dvs. dar in cadrul acestui forum va rog sa va conformati regulilor. Si personal cred ca foarte interesant pentru vizitatori ar fi discutiile pe marginea subiectelor care "ataca" problemele lor si nu disputele intra sau inter partide. Deocamdata nu am vazut aceste subiecte de discutii care sa puna in centru cetateanul si nu un partid sau altul.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 8 ani 1 lună #13 de Administrator
Replied by Administrator on topic In atentia D-lui Robert Negoita
GUEST:
Desi nu imi face placere sa perpetuam la nesfarsit aceste discutii despre cat de in regula sau mai putin in regula postarile facute de mine, trebuie sa va amintesc, nu urmaresc sa "terfelesc" sau sa discreditez aceasta persoana care si asa nu are nici un fel de creditare in fata nimanui, va mai spun deasemenea ca nu mi se pare ca arata a "batalie" politica ceea ce am postat ci doar informare a cetatenilor comunei despre personaje din politica locala, deoarece asta e tematica subforumului acesta si da consider ca cetatenii comunei sunt direct afectati de faptele acestor persoane care prin intermediul abuzurilor si parghiilor de influenta pe care le detin ii pot insela si pe ei apoi sa scape nepedepsite ca si in alte dati. De asemenea mai mentionez: "PORTALUL VOX CERNICA E TOTAL IMPARTIAL FATA DE POSTARILE MELE PE CARE MI LE ASUM IN TOTALITATE", prin cele mentionate anterior vreau sa nu se confunde cu o "goarna" a unui partid sau altul, ci cu un site unde oamenii isi pot exprima liber parerea si pe de alta parte sa imi informez concetatenii pentru ca este dreptul lor, cel putin asa spune alineatul 1 al art. 31 din Constitutia Romaniei "Dreptul persoanei de a avea acces la orice informatie de interes public nu poate fi ingradit.". Sper ca in bunul spirit al Constitutiei tarii noastre, pretinzand macar ca traim intr-un stat de drept si drepturile nu ne sunt ingradite, sa putem informa cetatenii. Totusi nu vreau sa cred ca am apreciat gresit impartialitatea dumneavoasta, desi mi-ati "amendat" toate postarile de pana acum, am facut tot posibilul sa revizuiesc si sa modific tot ce considerati "ostentativ" sau ca ar incalca mai mult sau mai putin regulamentul. Sincer nu mai stiu ce ar trebui sa postez?
Adresandu-mi aceasta intrebare retorica, imi dau singur anumite rapunsuri:
"Poate ar trebui sa ii inalt anumite ode, imnuri si psalmi doamnei Petra Dumitrache precum "poetii" antedecembristi, ca sa fie bine?",
"Poate ar trebui sa imi pun poza dansei in locul icoanei, sa mai ma inchin din cand in cand la ea, ca sa fie bine?",
"Poate sub icoana ar da bine si o secera si un ciocan?",
"Poate ca s-a murit in zadar in '89 si ca nu stim nici astazi ce reprezinta democratia, respectarea Constitutiei si nu a dorintelor despotice ale unor anumite persoane?"
Va doresc numai bine domnule administrator atat dumneavoastra cat si utilizatorilor portalului VoxCernica, si inchei aici cu un gust amar si oarecare impresie indoita despre intelegerea notiunii de "impartialitate", notiune ce pare mai abstracta decat "Frunza verde de albastru" a lui Nichita Stanescu.

Vă rugăm Autentificare sau Crează un cont să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.133 secunde
Motorizat de Forum Kunena