Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 

victoria tanganu- olimpia ciolpani 3-2. 13-nov-2010. Stadion Tanganumircea eliade-progresul cernica.1-2.16-nov-2010-stadion caldararuVoxCernica TV Live şi-a continuat eforturile de a transmite pentru vizitatorii portalului nostru meciuri de  fotbal din competiţiile în care sunt angrenate echipele din comuna noastră. Astfel, a transmis 2 meciuri  ale echipelor de Liga a IV-a angrenate în diferite competiţii. Este vorba de echipa fanion a comunei noastre, Progresul Cernica, înscrisă în seria a II-a a Ligii a IV-a bucureştene  şi Victoria Tânganu înscrisă în Liga a IV-a a Campionatului judeţului Ilfov.

 

Sa le prezentăm, în ordine cronologică:

1.   Sâmbătă 13 noiembrie 2010, de la ora 12, pe terenul din Tânganu s-a desfăşurat  meciul :

VICTORIA TÂNGANU  -  CIOLPANI    scor 3-2

A fost un  meci extrem de disputat aşa după cum o arată şi evoluţia scorului: 0-1, 1-1, 2-1, 3-1 şi în final 3-2. De remarcat că echipa din Tânganu a avut şi 3 bare “pline” iar, în final, echipa oaspete a ratat o ocazie rarisimă de a egala: mingea trimisă în diagonală de la marginea careului de 6 metri a trecut “milimetric”... peste bară. A fost, aşa cum se exprima şi antrenorul şi animatorul echipei din Tânganu, Gheorghe Alexandru-Ţânţaru: “O victorie muncită” şi adăugăm noi, meritată dacă avem în vedere şi cele trei bare...

Splendida vreme de toamnă târzie, iubitorii de fotbal pătimaşi dar civilizaţi au făcut ca atmosfera să fie una deosebit de agreabilă... La care, speram noi cei de la Voxcernica, a contribuit şi prima transmisie în direct pe portalul nostru a unui meci din satul Tânganu, altminteri un sat cunoscut ca lansator de talente comunale... şi nu numai...

2.   Marţi 16 noiembrie 2010, modesta noastră echipă de filmare şi-a mutat “bagajele” pe terenul Căldăraru pentru a transmite “în direct”  meciul de cupă al echipei Progresul Cernica disputat în compania unei cunoscute echipe bucureştene Amic “Mircea Eliade”. Este o echipă valoroasă din seria a III-a a Ligii a IV-a bucureştene (actualmente ocupă locul 5). S-a născut în “focul” binecunoscutei competiţii a liceelor bucureştene.

Rezultatul:

PROGRESUL  CERNICA  - AMIC “MIRCEA ELIADE”   2-1

Meciul a fost deosebit de echilibrat (ca şi cel de la Tânganu), echipa oaspete a condus cu 1-0, dar echipa noastră, după o repriză relativ echilibrată, a egalat până la pauză. A doua parte a jocului s-a desfăşurat în nota evidentă de dominare a echipei noastre care, spre final şi-a materializat superioritatea, astfel că a acces în turul patru al popularei competiţii fotbalistice, “Cupa Romaniei”, ediţia 2011-2012.

Reamintim că ediţia 2010-2011 este în plină desfăşurare, aflându-se în faza semifinalelor, iar echipele din eşaloanele inferioare încep competiţia mult mai devreme...

Ca şi la Tânganu, deşi meciul a fost unul tensionat, s-a desfăşurat într-o notă de sportivitate la care şi-au adus contribuţia şi inimoşii suporteri localnici. Si, adăugăm noi, transmisia în direct pe postul local de televiziune, Voxcernica TV Live, care îşi are un rol important în educarea iubitorilor de fotbal pentru sportivitate, civilitate, ospitalitate, prietenie.

Pentru vizionarea reluarii transmisiunilor in direct click imaginile de mai jos. Pentru vizualizarea in bune conditii va recomandam browserul (click aici pentru instalare) Google Chrome.Va rugam alocati suficient timp pentru incarcarea videoclipurilor. De asemenea le puteti viziona pe VoxCernica Channel sau la rubrica Albume Foto-Video. Pentru albumele foto click aici.

Videclipuri: Victoria Tanganu - Ciolpani. 3-2

 

P1

P2

P3

P4

 

Videoclip: Mircea Eliade - Progresul Cernica. 1-2 

Sa prezentam cele doua formatii care au evoluat in teren. Pentru identificare, din imaginile prezentate de noi, in paranteza, este trecut numarul de pe tricou sub care aau evoluta:

AMIC "MIRCEA ELIADE"

======================

- portar: MATEI ALEXANDRU (12), capitanul si veteranul echipei (n. 1984)

- Fundasi: CHIRICA VALENTIN (6), LAMBA EMIL (3), GEORGESCU GEORGE (2), CALUGARU ALEXANDRU (10)

- Mijlocasi: PALAGA STEFAN (5), ION RADU GEORGE (9), GRIGORESCU CONSTANTIN (4), LIXANDRU MARCEL (8),

- Inaintasi: TUDOR NICOLAE (5), IONITA ROBERT (11)

- Reserve : DAMIAN BOGDAN (3), TRYCOP GEORGE (17), IVANOV VITALI (16), OLARU ALEXANDRU (14), COSTACHE FLORIN (7), AVRAM VALREIU (1), APOSTOL RAZVAN (20)

PROGRESUL CERNICA

===================

Portar: BUNDANU GEORGE (12)

FundasL: DINCA MIHAI ( 2), STANCA DIMITRIE (4), capitanul echipei, MIHALACHE FLORIN (5), PETEU ADRIAN (3),

Mijlocasi: NICA VALENTIN (8), NICHIFOR FLORIN (16), ALEXANDRU STEFAN (17), CROITORU MIHAI (10),

Inaintasi: MIHAI ADRIAN (7), NICA MARIAN (11)

Rezerve: STAVARACHE ALEXANDRU (1).STOICA MARIUS (18). ZAMFIR MIHAI (9), RADUCAN GABRIEL (21), LUPSANU GEORGE (22), GHINEA ALEXANDRU (20)

Comentarii   
aaa
0 # sssaaa 26-12-2010 23:55
de unde se pot download filmuletele?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Andrei
0 # :|Andrei 23-02-2011 01:43
De ce numai merg filmuletele de la tanganu ciolpani?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # Variante vizualizareAdministrator 23-02-2011 16:02
1. Folositi Google Chrome sau daca folositi IE instalati Google Frame Code

2. Click dreapta pe video si Deschideti link in tab nou

3. Click pe video si pe fereastra deschisa click dreapta pentru a schimba din modul HTML 5 in FLASH

4. Click dreapta, downloadati local si folositi VLC - vede tot inclusiv mp4 si webm

5. daca mai sunt probleme
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV