Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Aşa cum am obişnuit  pe vizitatorii  portalului nostru, încercăm, în limita omeneştilor noastre  posibilităţi, să fim aproape de evenimentele mai importante din comuna noastră.Am fost şi noi în... Arcadia...Am fost şi noi prezenţi, duminică 7 august 2011, la un eveniment inedit: inaugurarea spontană a noului teren de fotbal din Tânganu. Inaugurarea propriu-zisă  (prima!) s-a făcut, cândva, prin istoria fotbalistică a comunei noastre: adică  prin anul 1961 (O, tempora!). Este vorba de relansarea după “noua faţă”  în  urma operaţiunilor de reconstrucţie din temelii începute

la debutul anului de graţie 2011...Şi, întradevăr s-au făcut multe: suprafaţa de joc este ca pentru biliard (deşi miniseceta de august a început să ofilească mândreţea de gazon!), “casa fotbalului” ataşată terenului este aproape de finalizare, alimentarea cu energie electrică este realizată, împrejmuirea deasemena, fosa de colectare a apelor reziduale de la duşuri este finalizată, instalaţia (evident invizibilă) de irigare a suprafeţei de joc este, logic, sub pământ...  Mai lipsesc: montarea barelor, trasarea suprafeţei de joc şi instalarea cabinelor de protecţie pentru gazde-oaspeţi. Inimoşii iubitori ai fotbalului din Tânganu, au devansat relansarea oficială a noii suprafeţe de joc şi în ziua mai sus amintita, în jurul orei 13.00, au încropit o “miuţă” de-a-latul terenului,  pe o canicula ce depăşea 30 grade. Deh, dragostea tângăneană de fotbal, care intrase “în adormire”, s-a redeşteptat şi  nu a ţinut cont de radiaţiile (uneori mortale) ale lunii lui cuptor! După mini-miuţă, în buna tradiţie locală, evenimentul a fost onorat cu un grătar pe care sfârâiau  costiţa şi micii. Toate stropite (din belşug!) cu tradiţionalul vin şi nelipsita bere...Mini-evenimentul de final s-a petrecut la umbra binecunoscuţilor plopi (cu soţ, fără soţ...)


 

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV