Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Echipa reprezentativă a comunei noastre, Progresul Cernica, la a doua participare în eşalonul trei al fotbalului românesc a fost repartizată în seria a 2-a alături de următoarele echipe: Rapid Feteşti, Dunărea Călăraşi, Conpet Cireşu, Viitorul Axintele, Sporting Lieşti, Oţelul II Galaşi, Callatis Mangalia şi mai vechile şi cunoscutele echipe ilfovene: CS Afumaţi, FC Voluntari, CS Ştefăneşti şi noua promovată Gloria
Popeşti-Leordeni.

S-au desfasurat 4 etape.în care Progresul Cernica a obţinut următoarele rezultate:
1-2, în deplasare, cu Sporting Lieşti (gol marcat de M.Colţatu), 1-2, acasă,, cu Gloria Popeşti-Leordeni (a marcat Stan), 1-2, în deplasare cu Callatis Mangalia (a marcat Tudose) şi, în sfarsit, 2-0, acasă cu Conpet Cireşu meci pe care îl vom prezenta în continuare în detaliu.

Meciul din etapa a 4-a cu Conpet Cireşu a avut o primă repriză echilibrată cu un fotbal de nivel mediu. Echipa noastră a reuşit, totuşi, să dechidă scorul prin Răzvan Zamfir, în minutul 12, care a reluat din mijlocul careului un balon centrat de pe partea stângă. Repriza a doua a fost foarte disputată, cu multe

faze spectaculoase. Fiecare echipă a ratat numeroase oportunităţi de a marca: echipa locală 3-4 ocazii (printre care şi două bare), echipa oaspete, 4-5 ocazii (şi o bară). Până la urmă echipa noastră a majorat scorul în minutul 77 prin M. Croitoru care a executat, spectaculos, o lovitură liberă de la 25 metri, în colţul din stânga porţii adverse.

Progresul Cernica a aliniat următoarea formaţie:
Portar: Vişan
Fundaşi: Pavelescu (Marulis), Stan, Bivolaru, Andrei Sava (Păun),

Mijlocaşi: Colţatu (Răducan), Burcea, Croitoru, Marin. ValentinAtacanţi: Adrian Apostol (Tudose), Răzvan Zamfir
Antrenor: Dumitru Bolborea
A fost o primă victorie în ediţia 2013/2014 generatoare de speranţe pentru evoluţia viitoare.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV