Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

vasile-bolboja-tanganuIn ziua de duminica, 15 iunie 2014, incepand cu ora 9.30, s-a desfasurat, pe cochetul teren central din comuna noastra, Cupa Cernica, editia din anul 2014.
Au participat urmatoarele echipe din satele comunei noastre: Balaceanca, Posta, Caldararu, Tanganu si, evident, Cernica, dar cu doua echipe. Cele doua echipe din Cernica s-au numit astfel: Cernica-veterani si Cernica-tineri..
Sub organizarea si arbitrajul, ambele exemplare, ale profesorului de educatie fizica din comuna noastra, Ionel Nica, competitia a avut urmatoarea desfasurare.
Prezentam meciurile cu rezultatele inregistrate in ordinea desfasurarii lor:
Meciuri preliminare:

Tanganu - Posta 2-0
Balaceanca - Caldararu 2-1
Cernica-veterani - Cernica-tineret 0-0 (3-0 dupa penalty-uri)
Posta - Caldararu 5-0

Posta - Cernica-tineret 0-0 (3-0 dupa penalty-uri)
Tanganu - Balaceanca 2-0

Pentru meciurile finale s-au calificat: Cernica-veterani, Tanganu si Posta

Meciul semifinal
---------------------
CERNICA-VETERANI - POSTA 2-0

FINALA:
------------
TANGANU CERNICA-VETERANI 0-0 (4-3 dupa penalty-uri)

Deci podiumul a avut urmatoarea componenta :

1. TANGANU
2. CERNICA-VETERANI
3. POSTA

Meciurile au fost spectaculoase, prietenesti, desfasurate intr-un spirit de fair-play cum rar s-a mai intamplat in meciurile directe din comuna noastra. Timpul a fost foarte bun pentru fotbal chiar daca ceva picaturi de ploaie s-au strecurrat printre spectatori si fotbalisti.. Noi nu tragem concluzii. Ii lasam pe iubitorii de fotbal din urbea noastra sa studieze rezultatele si sa-si spuna parerea lor. Este dreptul lor pe care, noi, cei de la Voxcernica, il respectam.
Remarcam in mod deosbit contributia inimosului om de fotbal, profesorului de sport, slefuitorului de talente fotbalistice locale, un adevarat cetatean al comunei noastre : IONEL NICA.
Iubitorii de fotbal din comuna noastra au fost in numar mare pe parcursul celor
circa 6 ore cat a durat competitia. Din pacate au lipsit oficialitatile locale. Pierderea a fost a lor iar castigul a fost al acelor anonimi iubitori de fotbal din comuna noastra.

Comentarii   
Tanganean
0 # CampioniiTanganean 16-06-2014 14:20
Tanganu-i fruncea!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV