Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

A început o nouă ediţie , 2018-2019 a campionatelor naţionale şi judeţene de fotbal. Şi o veste bună: comuna noastră este reprezentată în Campionatul de fotbal al judeţului Ilfov, Liga a 5-a (similară cu categoria “Promoţie” din trecute timpuri).

Echipa comunei noastre poartă titulatura vechii echipe din Tânganu: Victoria. Intrecerea fotbalistică la acest nivel a adus ca adversare sportive alte 14 echipe din binecunoscute localităţi ilfovene: Corbeanca, Bragadiru, Domneşti, Buftea, 1 Decembrie, Găneasa, Glina, Vidra, Cornetu, Buriaş, Săbăreni şi altele.

Până în prezent, echipa comunei noastre a susţinut 5 meciuri – 4 în deplasare şi unul “acasă” obţinând următoarele :rezultate:

1 Decembrie - Victoria Tânganu 0-0
Glina - Victoria Tânganu 5-3
Vidra - Victoria Tânganu 2-1
Victoria Tânganu - Cornetu 0-0
Natandi - Victoria Tânganu 5-2

In ziua de 21 octombrie 2018 a susţinut, pe cochetul teren de lângă satul Căldăraru, meciul cu numărul 6 în compania echipei din Buriaş.

Meciul a fost deosebit de spectaculos încheiat cu victoria echipei cu nume predestinat: Victoria Tânganu cu scorul de 3-2. Echipa noastră a deschis repede scorul în minutul 4, deci 1-0, iar până la pauză l-a majorat in minutul 35 la 2-0. După pauză şi-a mărit avantajul la 3-0 (min. 55). Spre final echipa oaspete a avut o revenire puternică şi pe fondul unor greşeli in defensiva echipei locale a marcat 2 goluri (min. 75 şi 78) şi s-a apropiat, ameninţător !, la doar un gol diferenţă.

Aşadar scorul de 3-2 a consfinţit prima victorie a echipei noastre.

A fost o atmosferă fotbalistică plăcută, meciul s-a desfăşurat in condiţii normale, civilizate. Sperăm ca la următoarele meciuri echipa noastră, renăscută!, să ne ofere meciuri atractive iar spectatorii să fie în număr cât mai mare. Pentru că este, în cele din urmă, echipa comunei noastre şi demonstrează că fotbalul cernicaş nu a murit..
In final remarcăm că alături de echipa noastră au fost fotbalişti, conducători, spectatori, “oameni de bine”, din toate satele comunei noastre !

Victoria Tanganu - Burias. 21-oct-2018. 3-2

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV