Tipărire
Categorie: Stiri recente Stiri recente
Accesări: 4864 4864
Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 
ACTUALIZARE 12 FEBRUARIE 2012 Foarte multi din vizitatorii nostrii sunt interesati de starea drumurilor si circulatiei spre si dinspre comuna Cernica. Prin COMENTARIILE Dvs. puteti ajuta ca cineva sa nu ramana in zapada. Din pacate nu putem fi prezenti in permanenta pe drumurile din Cernica pentru a va relata evolutia traficului pe fiecare din acest drum, dar oricare dintre Dvs, puteti spune ceva despre starea traficului inainte/la/dupa momentul deplasarii Dvs. Nu trebuie decat sa mentionati locul,data, ora si problemele pe care le-ati intampinat. In acest fel fiecare dintre cei care se intereseaza despre circulatie sa aiba minimum de informatii cu privire la trafic astfel incat va putea sa ia decizii de deplasare corespunzatoare. Rugam pe aceasta cale pe reprezentantii primariei de a ne informa periodic despre activitatile privind curatarea drumurilor si starea circulatiei.  

ACTUALIZARE 27 IANUARIE 2012: 11:00-17:00 Traficul se desfasoara relativ normal pe soseaua Cernica si pe drumurile principale ale satelor. Recomadam viteza redusa si atentie sporita datorita conditiilor de rulare pe sosele, ingustarii drumului datorita troienelor de zapada si ninsoriii care continua. Inca nu a fost imprastiat material derapant pe toate drumurile. Circulatia curselor de maxi taxi a fost reluata. Un elicopter a survolat si spatiul aerian al comunei Cernica. Pe drumurile comunei si-au facut aparitia moto-saniile.

ACTUALIZARE: 26 iANUARIE 2012, orele 14:15 Am luat legatura telefonic cu D-l viceprimar Nica Marian pentru a ne spune care este situatia traficului din Comuna Cernica si in satele componente. Dansul mi-a confirmat ca blocada de zapada dintre Manastire si centura a fost "sparta" (dj 301) si la aceasta ora se poate circula pe aceasta portiune de sosea. De asemenea drumul dinspre Balaceanca si Glina a fost  de asemenea deblocat de catre utilajele disponibile si care acum au fost trimise pentru a relua curatarea drumurilor din fiecare sat. Asta in limita timpului si disponibilitati utilajelor. Nu cunoastem situatia traficului pe centura Bucuresti care astazi dimineata a fost blocata, nepermitand navetistilor din Cernica sa ajunga la locurile de munca, acestia facand cale intoarsa. Se pare ca ninsorile vor continua datorita unui nou val dinspre Bulgaria anuntat de meteorologi astazi. Rugam pe cei care doresc sa mentioneze ceva in legatura cu starea traficului in Cernica sa o faca prin comentarii sau sa ne scrie la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

ACTUALIZARE 25 iANUARIE 2012, orele 16:30 Va prezentam cateva imagini cu traficul de pe soseaua Cernica, astazi 25 ianuarie 2012. Cu toata ninsoarea abundenta si viscolul puternic, traficul se desfasura in conditii normale fara incidente deosebite, datorita utilajelor de dezapezire si care nu au permis depunerea zapezii. Recomadam atentie deosebita soferilor pe timpul noptii si pe portiunea de sosea si intre Manastire si centura Bucuresti, deoarece datorita campului deschis si a viscolului, vizibilitatea este aproape 0.