Evaluare utilizator: 1 / 5

Steluță activăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Logo VoxCernica TV LiveÎn decursul celor peste 4 ani de funcţionare a portalului independent voxcernica.ro am abordat o paletă care acoperă aproape toate problemele comunei noastre: sociale, economice, culturale, politice, obşteşti, istorice (cu prioritate), sportive (mai ales...), cetăţeneşti, critice şi multe altele...din 2009 si pana acum, au fost publicate in portalul Vox Cernica sute de articole, zeci de videoclipuri, emisiuni inregistrate sau transmisiuni in direct, mii de fotografii cu date si informatii despre comuna Cernica si locuitorii sai, Noi cei care am creat şi i-am dat suflul nostru de viaţă acestui portal suntem mândri că el există. Cu toate sinuozitaţile, altminteri inevitabile din viata unui om. Şi a unui portal... comunal... Suntem mândri că suntem vizionaţi, la cote înalte, chiar dacă nu ne-am implicat în politica locală, judeţeană, naţională, europeană, interplanetară. În schimb suntem mândri că suntem solicitaţi de oameni nevoiaşi din orice colţ al ţării ! Nu doar din comuna noastră, nu doar din judeţul nostru ci din întreaga ţară. Am primit mesaje din Suedia, iar un corespondent al nostru, care lucrează în Belgia, ne transmite filme extrem de interesante din acea ţară. Ba chiar avem prieteni şi primim comentarii din Germania. Deci suntem comunali, judeţeni, naţionali, europeni... Dar satisfacţia noastră (vizibilă pentru cei care vizionează constant portalul nostru) este componenta socială. Răspundem, cu întârzierile de rigoare necesare documentării (plus problemele tehnic-rurale: întreruperi de curent electric, de funcţionare a internetului, şocuri de curent electric care distrug aparatele electro-casnice, fulgere, trăsnete care au altă intensitate la ţară, etc., ) la probleme sociale din absolut orice colţ al ţării! Am fost interpelaţi de vizitatori din Roman, din Galaţi sau din oraşul ilfovean, Buftea... Şi tuturora le-am răspuns cu respect, cu simpatie, cu înţelegere umană. Pentru că, în final, aceasta este menirea portalului nostru... Şi ne străduim, în limita omeneştilor noastre puteri, să ne respectăm promisiunile, să vă respectăm pe dvs, să ne respectăm pe noi.

Comentarii   
Gigi Badiu
0 # Urare!Gigi Badiu 25-07-2013 00:00
La multi ani!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
chita florin
0 # ...de peste mari si tarichita florin 25-08-2013 12:52
Si in numele meu, urez "voxcernica-i" La Multi Ani, mai multa vizibilitate, colaboratori numerosi si de calitate...
In ceea ce ma priveste, sper sa pot reveni cat mai repede cu articole,astfel incat sa imbunatatim spatiul virtual al comunei noastre.
Din indepartata Belgie, doar de "peste tari", salutari.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV