Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In saptamana care a trecut, in satul Caldararu electricitatea a fost furnizata cu cel putin trei-patru intreruperi pe zi. Aceasta se pare ca se datoreaza consumului crescut in aceasta perioada din cauza caldurii dar si a numarului mai mare de locuinte in partea de nord a satului racordate la vechiul transformator de putere. De victime colaterale am auzit doar de un calculator prajit. Eu am avut noroc sa apuc sa va spun despre acest fapt dar tot am avut probleme cu salvarea unor fisiere la care lucram. Sunt discutii pe marginea schimbarii transformatorului (cel putin asa spuneau vecinii) dar nimeni nu a putut sa-mi spun cand se va realiza aceasta lucrare. Nu-i nici o problema, noi suntem obisnuiti sa nu ni se dea termene de inceput si de sfarsit.

Comentarii   
Dorin
+1 # Intreruperi electricitateDorin 16-09-2009 13:59
Stimate moderator,
de schimbarea transformatorul ui nu stie nici RENEL, ENEL sau cum s-o chema el, cand v-a fi facuta!!! Pana atunci utilizatorii electrocasnicel or sa isi cumpere prize cu protectie la socurile de tensiune, iar computadoristii sa isi ia UPC ptr a salva datele si inchide compu in siguranta.
O zi buna si fara intreruperi de tensiune!
Cu stima,
Dorin
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
0 # SalutAdministrator 16-09-2009 11:25
Multumim pentru comentariu. Sa inteleg ca ati luat legatura cu ei ?
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV