Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

De cateva zile, in Caldararu-Cernica, pe strazile Unirii, Bisericii, Nucilor si Tineretului au inceput lucrarile de amenajare a sistemului de preluare a apelor pluviale si a cailor de acces in gospodariile aflate pe aceste strazi. Aceste lucrari reprezinta o continuare a lucrarilor de modernizare incepute in anii trecuti in acest sat, pentru solutionarea problemelor legate de apele pluviale (inundatii locale) si dupa cele de introducere a sistemelor de gaze si apa curenta.

Din datele detinute, lucrarile sunt finantate din bugetul local al Primariei Cernica si intr-o prima faza se are in vedere saparea santurilor si amenajarea "podiștilor" de acces urmand ca santurile sapate sa fie betonate. Din spusele celor care lucrau, am inteles ca, incepand de anul viitor, vor incepe lucrarile la sistemul de canalizare, atat de necesar gospodariilor din satele comunei Cernica.

Sa speram ca lucrarile vor fi de calitate si se vor termina cat mai repede. Click foto de mai jos pentru album.

Lucrari preluare ape pluviale si acces gospodarii.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV