Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dupa cum puteti vedea in imaginea alaturata rata de incidenţă la mia de locuitori a Covid-19, pentru comuna Cernica,comunicată de Centrul Național de Conducere și Coordonare a Intervenției (CNCCI), era la data de 5-feb-2020 de 3.11. 

Ministerul Educaţiei a publicat, vineri 5-2-2021, rata de incidenţă la mia de locuitori, pentru fiecare localitate din ţară,Luni, 8 noiembrie, reîncep cursurile în şcoli in baza a trei scenarii: verde, galbesn si rosu. 

Cu 3.11 cazuri la o mie de locuitori, la acest moment comuna Cernica se afla in scenariul rosu. La cei aproximativ 11000-12000 de locuitori, inseamna ca (oficial) aproximativ 37-38 de pe.rsoane (din toate cele cinci sate) au Covid-19 la acest moment.

Scenariul verde presupune ca incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate să fie mai mică sau egală cu 1 la mia de locuitori. În scenariul verde se impune prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ. Activităţile sunt permise pentru toate categoriile de antepreşcolari, preşcolari şi şcolari.

Scenariul galben, când incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 1 la mie dar mai mică sau egală cu 3 la mia de locuitori, activităţile care impun prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ sunt permise pentru toţi antepreşcolarii şi preşcolarii, elevii claselor din învăţământul primar, precum si pentru elevii claselor terminale din învăţământul gimnazial, liceal, profesional si postliceal.

În scenariul roşu, când incidenţa cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din localitate este mai mare de 3 la mie, activităţile care impun prezenţa fizică a antepreşcolarilor, preşcolarilor şi elevilor în unităţile de învăţământ sunt permise pentru toţi antepreşcolarii şi preşcolarii, precum şi pentru elevii claselor din învăţământul primar.

Ratele de incidenta actualizate la zi pe localitati pot fi revazute si aici:

https://if.prefectura.mai.gov.ro/media/presa/

https://www.edu.ro/rataincidentalocalitati5februarie_2021

 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV