Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Outlet-ul Fashion House Pallady din București, dezvoltat de Liebrecht&wooD in Cernica și-a deschis in data de 27 mai 2021, porțile către cumpărători. 

Outletul are 62 de magazine, o zonă de joacă pentru copii, restaurante și peste 300 de locuri de parcare pe care vizitatorii le vor putea folosi gratuit. Peste 100 de noi locuri de muncă au fost create prin deschiderea primei faze, următoarea etapă de dezvoltare, și ultima, urmând să aibă loc în 2022.  Outletul este închiriat în proporție de peste 75%.

Centrul comercial trebuia să fie deschis pe 25 martie, însă lucrări efectuate de autorități la A2 au dus la amânarea deschiderii. Mai multe detalii click aici: Economica.net

Trebuie sa remarcam ca proiectul a fost finalizat in concordanta cu planurile prezentate acum mai multi ani (cel putin aceasta etapa), dar din pacate, acest proiect (si nu numai, ci toata estetica zonei intre Cernica si Caldararu) este "umbrit/a" de o alta cladire alaturata (una singura, depozit logistic) si care este in curs de constructie pe o suprafata de 4.5 ha.

Dupa cum bine stiti din articolele:

Cernica racordata la autostrada A2. Potential progres, dar cu ce pret ? Cine credeti ca sunt adevaratii beneficiari ?! 

Traim in Fundeni sau in Cernica ?! Dovezi limite teritoriale. Interviu cu Nicolae Ciotoran, istoric local Cernica. 

Editie speciala pentru santierul din lunca Cernica-Caldararu. Steagul Rosu. 1958 si 1960,

Cernica îsi vrea pamantul inapoi. 

Din ciclul „Se întâmplă în Absurdistan”

Acum desecretizat. Planul de Sistematizare al comunei Cernica-1970. Canal si port Dunare-Bucuresti-Glina.

pintenul de teren pe care se dezvolta aceste constructii, face parte din teritoriul administrativ al comunei Cernica, dar administrat de fapt de comuna Fundeni.

Cu alte cuvinte, toate externalitatile negative (poluarea aerului, fonica, estetica etc. ) sunt suportate de locuitorii comunei Cernica, iar comuna Fundeni / judetul Calarasi se alege cu toate beneficiile (impozite si taxe locale). Disputa cu privire la administrarea acestui teren face obiectul unui litigiu de mai multi ani si speram ca va fi finalizat in favoarea comunei Cernica, asa cum este normal. Despre acest litigiu va vom tine la curent in continuare.

De asemenea, remarcam numele dat acestui proiect si cu exceptia unei sugestii cu privire la proximitatea de Bucuresti (cativa km) de Bd. Theodor Pallady nu vedem nici o legatura intre celebrul pictor si acest proiect / locatia acestuia (pe teritoriul comunei Cernica dar care teritoriu este administrat de comuna Fundeni). 

Pe fondul unei zi frumoase, si cu exceptia unor mici disfunctionalitati inerente inceputului si a lipsei de experienta a unor angajati, atmosfera de deschidere a fost una destinsa, outlet-ul beneficiind in aceasta zi de multi vizitatori (parcarea fiind ocupata total, multi vizitatori fiind nevoiti sa parcheze langa parcare). Multi dintre vizitatori au fost chiar din satele comunei Cernica si din imprejurimi. Inaugurarea nu a fost una neaparat "fastuasa", inagurarea cu VIP-uri, oficialitati locale si cu "fastul" necesar avand loc de fapt cu o zi inainte. 

In zona parcarii a fost amenajata o statie de autobuz pentru cursele STV Bucuresti - Balaceanca - Posta si de asemenea a fost amenajata o halta / statie de oprire pentru cursele de tren de pe calea ferata Bucuresti - Oltenita, facilitand transportul vizitatorilor si a angajatilor din cadrul acestui complex. 

Fashion House Pallady

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV