Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

În cursul zilei de astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Ilfov a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, față de  doi bărbați, în vârstă de 18 și 23 de ani, bănuiți de comiterea faptei de tentativă la infracțiunea de omor, din data de 27 iulie .a.c.

Cei 2 bărbați se află în custodia polițiștilor Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov, în cauză fiind desfășurate activitățile procedurale pentru încarcerarea acestora în arestul D.G.P.M.B.

Reamintim faptul că, la data de 27 iulie a.c., polițiștii din Cernica au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 21:45, fiul său a fost agresat fizic, în timp ce se afla în incinta unui parc, din comuna Cernica, fiind transportat la un spital din București.

Organele de urmărire penală, respectiv polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov și procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, în a cărei competență exclusivă se află urmărirea penală, continuă cercetările, în cadrul dosarului de urmărire penală, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor.

 

Stire initiala: 27.07.2021

La data de 27 iulie a.c., în jurul orelor 21:53, polițiștii din Cernica au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în jurul orelor 21:45, fiul său a fost agresat fizic, în timp ce se afla în incinta unui parc, din comuna Cernica, fiind transportat la un spital din București.

Imediat, a fost constituită o grupă operativă complexă, formată din polițiști de la Serviciul de Investigații Criminale, polițiști din Pantelimon, criminaliști, polițiști rutieri și polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, condusă de procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov, precum și conducerea IPJ Ilfov, care s-a deplasat la fața locului, pentru efectuarea de activități specifice.

În urma activităților desfășurate, polițiștii de investigații criminale au identificat 2 bărbați, în vârstă de 18 și 23 de ani, bănuiți de comiterea faptei sesizate.

De asemenea, polițiștii efectuează activități și investigații specifice pentru depistarea celor doi  bărbați.

În prezent polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la infracțiunea de omor, urmărirea penală fiind în competența exclusivă a Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV