Reguli de pescuit


Rendering Error in layout Widget/Social: Call to a member function exists() on null. Please enable debug mode for more information.
Mai Mult
acum 3 ani 9 luni #18 de Administrator
COM_KUNENA_MESSAGE_CREATED_NEW
Cum vi se par regulile de pescuit actuale ?

Vă rugăm Autentificare să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 3 ani 9 luni #19 de Administrator
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
ion:
poi baaa!!! voi in satu ala la voi acolo vati luat firma de paza c xxxx , sa nu vina nimeni sa pescuiasca in lacu vostru , am fost la marginea satului acolo sa pescuiesc si ati trimis repede calai dupa mine a venit 2 matahale dastea chelioase mia luat sculele de pescuit , peste tot ma si aruncat in apa .... huuuuuaaaa hotilor incetati cu talhariiile

Vă rugăm Autentificare să participaţi la discuţie.

Mai Mult
acum 3 ani 9 luni #20 de Administrator
COM_KUNENA_MESSAGE_REPLIED_NEW
Luciul apei este concesionat de o firma privata, deci nu apartine satului. Paza este angajata de firma concesionara. Nu sunteti singurul care "a incasat-o", chiar si satenii nostrii si cu urmari cateodata grave. Din cate stiu, acum se plateste pe zi o suma de bani (ultima data era 60 de RON) si esti lasat in pace toata ziua si poti prinde cat vrei (cu unele exceptii).

cu stima

Vă rugăm Autentificare să participaţi la discuţie.

Timp creare pagină: 0.362 secunde
Motorizat de Forum Kunena
Stiați că, în Portal Vox Cernica:

1. Dacă vă veți abona sau daca veți da un like, veți fi notificat cand va fi publicat un nou articol ?

2. Daca doriti veti putea publica un articol, exprima o opinie, publica un anunț gratuit, incărca un video sau fotografii, sau link-uri catre alte site-uri ?
3. Puteți avea acces la propria casuta postala in mesageria proprie portalului, dacă vă inregistrați ca și utilizator.
4. Va puteți conecta cu alti membrii inregistrati si veți putea comunica pe chat sau veti putea trimite mesaje catre acestia ?
5. Va puteți modifica propriul profil de utilizator ?
6. Daca doriti, puteti avea acces la spatiul de emisie al postului de televiziune on-line VoxCernica TV Live, in cadrul regulilor care vor fi comunicate. ?