Evaluare utilizator: 5 / 5

Steluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activăSteluță activă
 

Voluntarii Direcției Generale de Asistență Socială (AEDOPS) au dat startul unei campanii prin care vor să ajute cel puțin 100 de copii fără posibilități materiale cu rechizitele necesare pentru începerea anului școlar.

Organizatorii și-au propus ca inițial să ofere o sută de ghiozdane dotate cu rechizite. În funcție de ajutorul primit din partea societății, tinerii voluntari vor să ajungă la cinci sute de ghiozdane complet echipate.

IMG-20220918-WA0052_1.jpgPrin campanii similare organizate anii trecuți, DGAS – AEDOPS a dăruit ghiozdane cu rechizite pentru copii.

Mai multe informații despre campanie găsiți pe pagina de Direcția Generală de Asistență socială sau puteți contacta voluntarii la numarul de telefon: 0739.377.777.

”Un ghiozdan echipat pentru un copil vulnerabil, o șansă la educație performantă și la un viitor mai bun” . Direcţia Generală de Asistenţă Socială vin în întâmpinarea copiilor ce provin din familii defavorizate cu risc de excluziune socială, eșec/abandon școlar cu posibilități materiale reduse, monoparentale sau minori crescuți de bunici/familia extinsă a acestora.

Campania, ajunsă la cea de-a opta ediție, vizează creșterea participării la cursuri a 60 de copii, prevenirea abandonului școlar în rândul categoriilor defavorizate pentru a aduce o schimbare în viața acestora, motivându-i prin implicarea noastră și a comunității, aducând o speranță și un imbold acolo unde este nevoie.

Ca și dumneavoastră, credem cu tărie că investiția în educație este una dintre cele mai bune modalități de a crește calitatea vieții. Împreună putem schimba destinele acestor copii care merită toate șansele la o viață socială normală”.

Persoanele care doresc să fie alături în această acțiune umanitară ne găsesc de luni până vineri, între orele 8-16,  la adresa Nerva Traian nr.8, sector.3. Direcţia Generală de Asistenţă Socială - AEDOPS.

„Vă mulțumim pentru strădania și jertfa depusă în scopul ajutorării acestor copilași”, este mesajul transmis de inițiatorii campaniei.

Mihai Căldăraru 

Director General 

Direcția Generală de Asistență socială 

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV