Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Pentru ca suntem in sezonul sarbatorilor de iarna si mai sunt cateva zile pana la Craciun, dedicam "auditoriului" portalului nostru, un colind cantat de Mihai Bolboja, locuitor al satului Tanganu, basist si vocalist al "pre-devreme-istoricei" formatie Vox Cernica. Colindul a fost cantat, in deschiderea petrecerii din anul 2002, la restaurantul Pustnicul cu ocazia sarbatoriri echipelor de fotbal ale satelor din comuna si a

nou nascutului campionat de fotbal Cupa Cernica. La aceasta petrecere unde formatia Vox Cernica a sustinut programul artistic, au participat aproximativ 80 de fotbalisti din comuna Cernica precum si oficiali si alti invitati. De asemenea vrem cu acesta ocazie sa multumim tuturor celor care au sustinut acest portal si sa uram tuturor locuitorilor comunei noastre un Craciun Fericit si La Multi Ani plin de bucurii si impliniri ! 

Click aici pentru video:

Colinde dedicate- Restaurant Pustnicul-2002-Concert Vox Cernica
Comentarii   
gigibadiu
+1 # gigibadiu 18-12-2009 22:17
foarte frumos! :D
bravo Mihai!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea articolelor si comentariile revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Actualizează