Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

tanganu sat fara cainiTanganu sat ... fara caini? Nci vorba. La intarea in satul Tanganu sunt haite de ...patrupezi canini abandonati de dragii nostri vecini fundenenei si calaraseni...care terorizeaza locuitorii. Si atunci de unde acest titlu?

Noi, in portalul comunei Cernica, am scris in nenumarate randuri despre problemele grave ale urbei noastre. Printre ele un loc prioritar l-au avut repetatele si gravele accidente petrecute la intrarea in judetul Ilfov, la intrarea in comuna Cernica, la intrarea in satul Tânganu...

Eforturile noastre cetatenesti/ziaristice nu au avut nici un ecou. Fundenenii, si prin extensie calarasenii, continua sa intre in satul Tânganu, comuna Cernica... cu viteza unor bolizi de formula 1. Ei se considera in ... caruta in care bidiviul traditional se orienteaza si nu calca oameni, nu darâma garduri, nu rade, la propriu, grosi stâlpi de... beton armat sau insemne materiale care, culmea!, marcheaza trecerea in judetul Ilfov.

Recunoastem ei au dreptate: la intrarea in satul Tânganu, comuna Cernica, judetul Ilfov nu exista nici o ... mentionare rutiera ca in localitati se circula cu o viteza limitata. Aici nu a fost plasat niciodata un radar. Care ar fi lasat cel putin jumatate dintre calareseni fara... carnet. In schimb ai nostri politisti isi plaseaza masinile in dotare pentru supraveghere la bifurcatia din dreptul fostului sediu al CAP-ului. Adica acolo unde este deplina liniste si pace. De acolo se lanseaza bolizii calaraseni in ... mare viteza spre locurile de bastina.

 

Acolo se opreste cursa lor de "piloti de formula 1" Asa ca ... traiasca permanenta supraveghere a traficului calarasean...

Si atunci ne intrebam, si va intrebam, stimati vizitatori ai portalului nostru: cine pierde? Raspunsul este clar: locuitorii partii sudice a satului Tânganu, numita Gâgâlicea. Aici au fost darâmati, cum spuneam mai sus, mai multi stalpi de beton, a fost demolat insemnul judetului nostru, au fost accidentati copii, au fost accidente rutiere, a fost omorat un copil de 8 ani. In ultimul accident rutier un automobil condus de un membru al temutului clan Gălan a lovit din spate un autoturism condus de un localnic. Consecinta: numai interventia enegică a unor ... femei localnice l-a salvat pe ... pagubas de la linsare.

Pentru ca, foarte rapid, a sosit un microbuz cu vreo 20 de tigani care erau hotariti sa-i acorde o corectie fizica... pagubasului. Pana la urma a fost un armistitiu: i-au luat ... asigurarea pagubasului ca sa-si repare autoturismul... faptuitorul.

...Si in timpul acesta noi, cernicasii, si prin extensie tânganenii, avem un consilier din Fundeni. Care a primit din postura de candidat la, retineti!, "primar al comunei Cernica", aproape 500 de voturi si a ocupat locul 2 dupa d-l Apostol Gelu?. Si mai sunt si alte persoane pe posturi de decizie provenite in comuna Cernica despre care vom mai vorbi.... Si ne intrebam ce a devenit comuna Cernica? Sat fara caini? Ai nostri cernicasi ce fac? Pe când aducem pe posturi de decizie in comuna noastra locuitori din Păroaia, Piţigaia sau de ce nu ... Gălbinaşi, Budesti... Ca Olteniţa este prea departe...

Comentarii   
Asta e
+1 # Las-o bre ca merge asa!Asta e 21-02-2013 10:51
Fiecare cetatean in parte al comunei Cernica este vinovat de ce se petrece in localitatile ei. Si dvs. d-le Vasile Bolboja. Sunteti vinovat pentru ca ati avut sansa sa deveniti primar in trecut si nu ati candidat pentru functie. Da' avem niste oameni de frunte pe langa dl. primar din satul nostru drag, credeti ca au un cuvant de spus in fata primarului gelu apostol? Niste pesedei mici fosti pedelisti care se pleaca in fata maimarelui comunei, , care nu stim din ce motive au fost altii arestati si el achitat. Si acest articol ajunge la prea putini oameni pt. a fi citit si a le deschide ochii locuitorilor comunei. Sa speram in continuare ca se va schimba ceva... daca nu..., cum am pus si in titlu "Las-o bre ca merge asa!"
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Crecă
+1 # Ei, da...Crecă 22-02-2013 19:29
..şi când a candidat la postul de consilier, nu l-a votat lumea. Deci e vinovat sau nu? Poate unii mai mult decât alţii, dar dacă dăm în toţi la fel nu mai pricepe nimeni nimic! Părerea mea!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Zdub
0 # krezicovaZdub 23-02-2013 00:59
Atunci a fost momentul pt. dansul!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Maya Trezinskaya
+1 # Integrarea și dezintegrarea în peisajMaya Trezinskaya 25-02-2013 19:59
Păi bine, deci chiar credeți că vine așa parașutat la Primărie, prin voința suverană a poporului eliberat de domnia găleții de plastic și a pungii cu ulei, făină, zahăr și pește macrău, vine zic un om curat și cinstit și aproape normal, trăitor în localitate și mai sărac decât șoferu lu Gelu, și-ntr-o bună dimineață începe să implementeze proiect peste proiect, cu bani ioropeni și de la Stat ș'dela bugetu local? În ce basm domle?!? A, că nu s-ar pricepe la cadastru cu geometrie variabilă sau la transferuri de terenuri prin puterea minții, asta-i altceva. Dar în afară de a nu reuși decât să supere pe toată lumea, ce credeți că ar putea face eroul nostru pe post de Primar? Dreptate, lege și ordine, curățenie și mai ce? Trăim pe meleagurile noastre, să mai luăm o dușcă de Trezinskaya și să ne resemnăm mioritic, că se supără ciobanii și ne vând islazul la arabi!
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Petruta
+1 # Tarlaua PersanaPetruta 26-02-2013 09:01
Mai avem islaz? Poate fizic... ca in acte e pe la nicu grasu, pe la un iranian foarte cunoscut pe meleagurile noastre. Nu m-ar mira daca in curand o sa avem si o moschee in comuna, ca la cat suntem de c...ve n-o sa ne afecteze prea tare sa ne plecam capetele. S-a vazut asta la alegeri. Cum ne zice gelutu asa stam majoritatea. Ne meritam soarta.Mai sunt putini oamenii cu coloana vertebrala in comuna noastra.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Georgeta
+1 # DE URGENTA, AUTORITATILE STATULUI SA INTERVINA...Georgeta 27-04-2013 09:44
Autoritatile statului ar trebui sa se autosesizeze pentru toate ilegalitatile care se comit pe raza comunei noastre acum cat nu este prea tarziu. Mana in mana primaria si politia locala fac si desfac fel de fel de afaceri ilegale.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
ionescu
0 # GARDA DE MEDIUionescu 27-04-2013 09:46
Sa intervina de urgenta Garda de Mediu.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV