Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Duminica 25 iunie 2023, a fost celebrat centenarul clubului Rapid București . “Alb-vișiniii” au pregătit mai multe evenimente speciale la stadionul Giulești la 100 de ani de la infiintarea aecstui club.

In cadrul prezentarii istoriei acestui club a fost citat si Dl. Vasile Bolboja, din Tanganu, Cernica, fost membru al comitetului suporterilor rapidisti, acum mai bine de 40 de ani si redactor in cadrul ziarului on-line Vox Cernica.

Citatul poate fi audiat incepand cu minutul 17:14 in videoclipul de mai jos in care au fost inregistrate evenimentele de pe stadionul Giulesti: concerte live, Street Food Festival, ateliere de creatie, agrement pentru copii:

*Galeria Rapidului ocupă maiestoasă, ca o veritabilă regină, fotoliul de onoare al galeriilor fotbalului românesc *

Dl. Vasile Bolboja a fost invitat de catre D-na Lena Stanca, sotia lui George Stanca la lansarea cartii acestuia "IL GIULESTINO RAPIDISTUL" iar din partea sponsorilor acestui eveniment, a primit un tricou in culorile acestui club.

Pe scena amplasată la Tribuna a II-a au urcat artiști precum Horia Brenciu, Connect-R, Felicia Filip, Rappa, Delia, Damian Drăghici Brothers, Andrei Ștefănescu, Hoynar, Amer1knu, Virginia, Teodora Dinu, Cortes.

De asemenea Nadia Comaneci a transmis un mesaj suporterilor acestui club.

Evenimentul a fost prezentat si moderat de Andi Moisescu.

  

De asemenea, va prezentam si alte cateva citate preluate in emisiunea sportiva, radio - "Fotbal minut cu minut" care a fost şi este o emisiune radiofonică de transmisiuni directe de la meciuri din cadrul Campionatului Naţional de fotbal.

vasile bolboja emisiune fotbal la minut

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV