Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In ziua de Craciun, 25-dec-2010, Marian Crivat din satul Caldararu, impreuna cu fratele si cativa prieteni au plecat la pescuit in lacul Cernica in zona poreclita de sateni ("La morti"). Pentru Marian zis al "lui Tabac" a fost ultima partida de pescuit. Din relatarile satenilor, la prima tentativa de a controla pripoanele, Marian a cazut in apa. A reusit sa iasa si-a stors hainele de apa si in loc sa se duca acasa asa cum era normal, a intrat din nou pe gheata. Mai bine zis sub gheata pentru ca aceasta s-a spart din nou si nu a mai reusit sa iasa de sub ea, decesul survenind rapid in urma hipotermiei. Degeaba au incercat cei care erau cu el sa faca ceva. In aproximativ o ora si ceva, Marian a fost scos de scafandrii in prezenta celor de la politie si medicina legala  si dus la morga. Marian va fi inmormantat astazi, 28-decembrie 2010, in cimitirul satului Caldararu, slujba religioasa avand loc la biserica satului. Dumnezeu sa-l ierte !

Comentarii   
costin
0 # ..costin 29-12-2010 11:15
ce face pasiunea din om.... Dumnezeu sa-l ierte .. am vazut si eo inmormantarea ...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Claudiu
0 # ClaudiuClaudiu 26-11-2011 18:14
Tin sa va anunt ca eu impreunca cu fratele lui si cu tata am incercat sa ii dam un fir sa se poata tina de el sa il tragem la mal dar firu nu a putut ajunge la el iar in aproximativ 5 minute a intrat la fund !
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Administrator
+1 # SoartaAdministrator 26-11-2011 18:22
Probabil lui Tabac asa i-a fost soarta...cred ca ati trecut printr-o experienta trista
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV