Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

In curand vom publica povestea cetatenilor din Caldararu si Cernica care sunt nevoiti sa convietuiasca cu poluarea aerului si zgomotul de peste 80 de decibeli ai autostrazii A2. Veti putea afla detalii despre demersurile facute pana acum catre autoritatile locale si catre CNADNR. Nepasare sau neputinta ?! Impreuna cu Dvs. vom afla raspunsul acestora, pe parcursul publicarii a mai multor documente din corespondenta cu aceste autoritati. De asemenea vom publica marturii, interviuri si pareri ale celor afectati de trecerea Autostrazii A2 pe raza localitatii Cernica. VoxCernica va sustine o campanie de presa si va sprijinii demersul celor afectati prin prezentarea publica a felului in care problema lor va fi sau nu solutionata. De asemenea,VoxCernica se va implica in strangerea, inca o data, a semnaturilor celor care doresc rezolvarea pozitiva a acestei situatii.

Comentarii   
Tabarles
0 # Solutie!Tabarles 25-10-2012 13:11
Ce solutie credeti ca s-ar putea gasi acum? Sa devieze autostrada, s-o inchida, sau se pot face ceva panouri sa nu mai vina sunetul spre sate... Tare sunt curios.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Crispa.tu
0 # Totul e să...Crispa.tu 25-10-2012 14:18
...intereseze pe cineva cheltuiala respectivă! Dacă aţi fost pe autostrada recent deschisă spre Ploieşti, aţi văzut că s-au montat la panouri fonoizolante cu nemiluita în dreptul satelor sau chiar caselor izolate -- aşa cum se face, dealtfel, peste tot în ţările civilizate. Dacă e rost să pape banii cine trebuie, se vor pune panouri mai multe decât trebuie, ca şi plăcuţe separatoare, ca şi separatoare de bandă, ca şi balustrade -- doar există un adevărat flux comercial în care sunt implicaţi inclusiv hoţi cu acte în regulă...
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Tabarles
0 # AhaTabarles 25-10-2012 16:41
Nu, inca nu am fost. Dar daca exista solutie sa puna mana sa faca ce trebuie. Si daca mi-aduc bine aminte cred ca am vazut prin afara ceva gen policarbonat. Or fi fost pentru izolatie fonica.
Răspunde | Răspunde cu citat | Citat | Raportează către un administrator
Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV