Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

 Sâmbătă 28 septembrie 2013, pe terenul de lângă satul Căldăraru s-a disputat meciul de fotbal din etapa a 2-a a Ligii a 4-a dintre Progresul Cernica II - GVD.

Prima repriză a fost echilibrată, echipa noastră a deschis scorul prin "zvârluga" atacului nostru, Nedelcu Radu (Oltenaş). Dar echipa oaspete a egalat dintr-o mare eroare a uneia dintre speranţele noastre, Marin Ionuţ (din Bălăceanca).

Acesta a înăltat "o lumânare" în careul nostru, balonul a fost interceptat de un atacant advers, care a fost faultat, 11 m evident şi scorul pauzei a devenit 1-1.

Repriza a doua s-a desfăşurat în aceiasi notă de echilibru dar balanţa victoriei a fost înclinată în favoarea echipei oaspete de o altă mare, mare greşeală a apărării noastre. Jucătorul Simion Ionuţ, căpitanul echipei, împrumatat de la "echipa mare" a gafat incredibil.

 

A incercat să trimită balonul cu capul spre propriul portar de la 30 de metri (!), a făcut-o foarte slab, un atacant advers a interceptat balonul şi a fost o simplă formalitate să ducă scorul la 1-2... O lovitură liberă executată de jucătorul nostru, Niculescu Robert (dupa părerea noastră, în acest meci, a fost cel mai bun jucător al echipei din Cernica) a lovit bara şi... echipa noastră a pierdut nemeritat... Acesta este fotbalul şi trebuie să ne supunem legilor lui, câteodată, nedrepte...

Altminteri echipa noastră a jucat destul de bine împotriva unei echipe mature şi dure (2 jucători de la noi, Gheorghe Alin şi Pană Tudor au părăsit terenul accidentaţi). A funcţionat destul de bine compartimentul median, atacul a trăit doar prin Nedelcu Radu, iar apărarea a fost slabă în centrul ei unde au evoluat speranţele noastre, Simion Ionuţ şi Marin Ionuţ.

Antrenorul Gheorghe Alexandru a aliniat următoarea formaţie:
Portar : Grancea Robert,
Fundaşi: Gheorghe Alin, Simion Ionuţ (c), Marin Ionuţ, Pană Tudor;
Mijlocaşi: Dovleac Ionuţ, Bratu Robert, Ilinca Cătălin, Niculescu Robert
Atacanţi: Nedelcu Radu, Dumitrache Costel,
Au mai jucat : Niculescu Robert (evident coincidenţă de nume cu mijlocaşul
remarcat de noi) si Ţincu Alin.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV