Steluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivăSteluță inactivă
 

Dupa cum puteti vedea din aceste videoclipuri, copiii din satele comunei Cernica au inceput deja cursurile de muzica si dansuri populare, in cadrul caminului cultural al Comunei Cernica. Sunt aproximativ 60 de copii doritori sa invete sa cante la un instrument, cu "glasul" sau sa danseze pe ritmuri de muzica populara. Nu stim cum o sa se descurce D-l Eugen cu atatia copii dar din spusele sale, pe parcurs, numarul acestora se va reduce, ramanand doar cei care dovedesc dorinta de a invata si de asemenea care au un

talent real. Oricum, noi o sa fim aproape de ei si de ce nu deja putem incepe pregatirile pentru un spectacol sustinut de acesti copii. Portalul VoxCernica se alatura acestui proiect si va continua promovarea acestor cursuri. De asemenea, membrii formatiei VoxCernica vor fi alaturi de maestrul Eugen in demersul lui de a scoate la lumina noile vedete ale muzicii populare.

Adaugă comentariu
Pentru un dialog civilizat, articolele si comentariile care contin expresii vulgare, injurii catre alti utilizatori sau incita la violenta, ura, sunt defaimatoare, ofensatoare, promoveaza produse sau servicii, sau nu au legatura cu subiectul comentat, vor fi sterse. Responsabilitatea pentru articole si comentarii revine autorului acestora.
Campurile de mai jos marcate cu * sunt obligatorii.


Codul de securitate
Refriseaza codul / Introduceti codul in campul de mai jos

Vox Cernica TV